Funko SDCC eksklusiiviponit Rainbow Dash ja Derpy

Raportoimme aiemmin, että Funko julkaisee SDCC eksklusiiviponeja (Rainbow Dash ja Derpy). Vajaa kaksi viikkoa sitten Amazon.com myi näitä mainittuja poneja virheellisesti etuaikaan, sillä niiden ei ollut tarkoitus olla saatavilla kuin vasta SDCC-tapahtuman jälkeen, heinäkuun loppupuolella. Ponit ehtivät olla myynnissä noin vuorokauden verran, ennen kuin Amazon huomasi virheen ja otti ko. ponit pois kokonaan myynnistä. Suurin osa faneista sai tietää näiden olevan myynnissä, kun Equestria Daily julkaisi tiedon siitä, vain tunteja ennen kuin tuotteet vedettiin myynnistä. Itsekin kyseisen artikkelin nähtyäni, hetken mielijohteesta kävin ponit tilaamassa.

Itse olin onnekas, sillä moni osan tilauksista Amazon perutti, mutta osa, kuten oma tilaukseni meni läpi ja postitettiin (ja saapuivat tänään kirjattuna kirjeenä). Itselläni oli hieman häikkää paketin seurannan kanssa ja siihen perustuen Amazon.com päätti hyvittää minulle tilaukseni postikulut kokonaisuudessaan, joten käytännössä sain nämä ponit ilman toimituskuluja.

sdcc_rainbowdash

SDCC_derpy

sdcc_funko_poni_logo
“Funko Exclusive San Diego Comic Con 2013 1008 Piece Limited”

clear_derpy   clear_dashie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *