Funko SDCC eksklusiivit hahmot

Funko julkaisi vihjelistan heidän San Diego Comic Con eksklusiiveista tuotteistaan/hahmoistaan, listan kohdat #56 ja #57 (katso alla) ovat selvästi vinyyliponeja. Funkon foorumilla, joku postasi sitten alla olevan kuvan, jonka perusteella voisi toisen noista hahmoista olevan Derpy-variantti, tämän perusteella foorumilla ollaan sitten spekuloitu, että tuo toinen hahmo oli Rainbow Dash -variantti, koska Funkon SDCC eksklusiivit ovat yleensä uudelleenmaalauksia eli vanhojen muottien uudelleen käyttöä. Lisäksi Fluttershy ja Dr. Whooves -variantit olivat Hot Topic eksklusiiveja. Tietysti Funkolla on myös Pinkie Pie ja Lyra -muotit, mutta sillä ko. hahmot ovat vielä Hot Topic eksklusiiveja SDCC-tapahtuman aikaan, joten Pinkie tai Lyra -varianteista tuskin on kyse.

Lisäksi Funkon foorumeilla on spekuloitu, että listan tuotteet #51-#55 saattaisivat olisivat päällystettyjä vesioita Vinyyliponeista, mutta itse en oikein tähän usko, sillä vihjeet sanovat “Uusi vinyylihahmo, päällystetään 5 kertaan…” ja yhden ponihahmon paallystäminen viiteen kertaan, viidellä eri värillä ei ole järkevää tai siinä ei ole mitään järkeä. Jos kyse on viidestä eri päällystettävästä hahmosta, ei siinäkään ole järkeä (katso yllä oleva teksti).

51. A brand new Vinyl Figure gets FLOCKED 5 times! Color #1 – $20
52. A brand new Vinyl Figure gets FLOCKED 5 times! Color #2 – $20
53. A brand new Vinyl Figure gets FLOCKED 5 times! Color #3 – $20
54. A brand new Vinyl Figure gets FLOCKED 5 times! Color #4 – $20
55. A brand new Vinyl Figure gets FLOCKED 5 times! Color #5 – $20
56. My Little Vinyls get so clear and sparkly! – $20
57. My Little Vinyls get so clear and sparkly too! – $20

 

 

Itseäni tuo Derpy-varinatti kiinnostaisi ja jos päällystetyt Vinyylihahmot osoittautuvat poneiksi, päällystetty Fluttershy olisi erittäin tervetullut kokoelmaani. Eräs tuttavani (asuu Yhdysvalloissa) on SDCC-tapahtumaan menossa, joten voisi pyytää, jos hän voisi minulle siellä ollessaan Funkon kojulta minulle Derpyn ja mahdollisen päällystetyn Fluttershyn ostaa.
Päivitys 11.6.
Tällainen kuva läpikuultavasta Rainbow Dash -variantista löytyi Funkon -keskustelufoorumilta ja epäilykseni on, että tämä Derpy-varintin ohella on toinen SDCC-eksklusiivi Funko poneista.
Dash_variantti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *