Prototyyppikuvia tulevista Funko vinyyliponeista

Funko foorumilta löytyi tänään kasa prototyyppikuvia tulevista Funko vinyyliponeista. Näihin lukeutuivat DJ Pon-3, Octavia, Spitfire ja Bon Bon. Lisäksi oli kuvat myös Pinkie Pie ja Lyra prototyypeistä, mutta niiden julkaisu (Hot Topic) on ensi kuussa, joten ne eivät tuoneet mitään uutta tietoa, vaikka tietysti antavat hieman suuntaa siitä, miltä ko. ponit tulevat näyttämään. Oikeastaan DJ Pon-3 tai Octaviakaan ei olleet varsinaisesti yllätyksiä, sillä heidän tulemisensakin on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, mutta tämä antaa varmistuksen tiedolle. Se missä järjestyksessä ja milloin DJ Pon-3, Octavia, Spitfire ja Bon Bon julkaistaan jää nähtäväksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *