Equestria Girls -tuotekuva nukke & poni -tuplapakkkaus

Amazon.de -sivustolta löytyi esimerkkituotekuva (pienikokoinen sellainen) Equestria Girls poni & nukke -tuplapakkausten sisällöstä. Kuvan koon vuoksi tuotteista on hankala sanoa mitään kovin syvällistä, mutta ensisilmäyksellä näyttäisi, että nuket ovat perusversioita (ei artikulaatiota polvissa tai kyynärpäissä), lisäksi ponit näyttäisivät olevan McDonald’s -ponien tyyppisiä hybridejä, joilla on harjattava häntä ja ei harjattava harja. Lisäksi pakkauksessa näyttäisi tulevan ainakin harja, käsilaukku ja kiinnitettävät siivet. Jos näitä tuplapakkauksia on kaikista hahmoista, silloin ainakin siipien tilalla tulee luultavasti joillain hahmoilla jotain muuta. Näiden lisäksi luultavasti pakkauksessa tulee myös “klubikortti” ja tarra-arkki, mutta tämä on vain muihin jo nähtyihin tuotteisiin pohjautuvaa logiikkaa, joka ei välttämättä pidä paikkaansa.

Lähdelinkki

41UEh5ph30L

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *