Ponituotteet Fantasiapeleissä

Kotimaisessa Fantasiapelit -verkkokaupassa on ennakkotilattavissa joukko ponituotteita. Tällä hetkellä (ennakko)tilattavissa on: My Little Pony: Color Me treasury Edition; Funko vinyyliponit Rainbow Dash, Derpy, Fluttershy ja Dr.Whooves;   My Little Pony: Friendship is Magic volume 1 sarjakuvakokoelma;  My Little Pony: Friendship is Magic -Elements of Harmony Guide Book.

Itse olen yrittänyt etsiä Amazonista tuota Treasury Edition sarjakuvajuttua siinä onnistumatta, joten sen saatan tilata/ostaa. Nuo Funko vinyyliponit itseltäni jo löytyy (linkki 1, linkki 2) ja Elements of Harmony Guide Book on jo ennakkotilattuna Amazonista.

 

fp_ponituotteet_270413
Kuvankaappaus Fantasiapelit sivustolta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *