My Little Pony: Friendship is Magic #7 vuotanut ennen virallista julkaisua

My Little Pony: Friendship is Magic pääsarjakuvasarjan seitsemäs numero on vuotanut, 2 viikkoa ennen sen virallista julkaisua. Vuodon takana on iTunes, joka jostain syystä on laittanut sen myyntiin/ostettavaksi jo nyt, vaikka sen virallinen julkaisu on vasta 15.5.2013. Tätä kirjoitettessa, lehti on edelleen iTunesissa saatavilla, mutta on mahdollista, että jos/kun virhe huomataan iTunesin toimesta, he ottavat sen pois myynnistä, kunnes virallinen julkaisupäivä koittaa. Tosin vaikka vuoto tukittaisiinkin, löytyy lehti jo verkosta ilmaiseksi ladattavana, joten vahinko on jo tapahtunut. Tässä blogissa emme jaa suoraan tai edes linkitettyinä epävirallisia julkaisuja virallisista sarjakuvista, vaan pyydämme teitä ostamaan lehden virallisen version!

Päivitys 30.4.2013 klo 19:44

Lehden tila on nyt muutettu ennakkotilattavaksi iTunesissa, eikä se siis ole enää heti saatavissa ennen virallista julkaisua.

 

9C5CRC5
MLP:FiM #7 kansi B

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *