Equestria Girls DVD/Blu-ray saanut virallisen Suomijulkaisupäivän

My Little Pony: Equestria Girls -animaatioleffa on saanut virallisen Suomijulkaisupäivän, joka on 6. elokuuta, mikä sattumoisin on myös tasan vuosi leffan alkuperäisestä Yhdysvaltain DVD/Blu-Ray -julkaisusta. Tämä on sama Pohjoismaajulkaisu, jota on saanut jo kuukausien ajan Gigantin ja Markantalon verkkokaupoista (osa pohjoismaista sai julkaisun jo huhtikuulla). Oman lyhyen esittelyni ko. julkaisusta voit katsoa täältä (blogipostaus).

Julkaisu sisältää dubbaukset Pohjoismaisilla kielillä (suomi, ruotsi, tanska ja norja), sekä alkuperäisen englanninkielisen ääniraidan. Ekstramateriaali sisältää tekstitykset Pohjoismaalaisilla kielillä (itse leffaan ei tekstitystä saa).

 

my_little_pony_equestria_girls_blu_ray (1)   my_little_pony_equestria_girls (2)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *