Equestria Girls Blu-Ray (Pohjoismaa-julkaisu) arvio

clear_vision_bd

Kirjoittelin tuossa viime yönä pienen arvostelun Equestria Girls Blu-Rayn Pohjoismaa-julkaisusta tuonne Gigantin-verkkokauppaan, josta omani ostin.

My Little Pony: Equesria Girls on suositun My Little Pony: Ystävyyden taikaa sarjan spin-off leffa. Itse leffa on loistava ja henkilökohtaisesti se on itselleni 5 tähden arvoinen, mutta tässä onkin kyse leffan Blu-Ray -julkaisusta eikä itse leffasta.

Tämän Blu-Ray -julkaisun sisältö on sama, kuin leffan alkuperäisellä Yhdysvalta-julkaisulla. Julkaisu sisältää itse leffan ja ekstramateriaaleina on kolmeosainen “Peilin läpi” dokumentti, kaksi karaokekappaletta (kaksi leffassa esiintyvistä lauluista) sekä lyhyt “Luo itsellesi poniulkoasu” video.

Leffa on katsottavissa joko alkuperäisillä äänillä tai dubattuna Suomeksi, Ruotsiksi, Norjaksi tai Tanskaksi. Ääniraitaa tai siis leffan puhekieltä, ei voi vaihtaa lennosta, se onnistuu ainoastaa palaamalla levyn aloitusvalikkoon, jossa kielivalinta tehdään. Kielivalinta asettaa myös tekstityksen “Peilin läpi” dokumentille (Englannin kielellä ei tekstitystä), jota ei voi myöskään lennosta vaihtaa tai otttaa kesken pois. Itse leffaan ei tekstitystä saa / ole. Mikä on harmi, koska tekstitys leffaan on olemassa, sillä Netflix-versiossa se on kaikilla tämän julkaisun puheäänikielillä.

Tekstityksen saamattomuus itse leffaan on suurin syy, miksi tämä julkaisu ei täysiä pisteitä saa. Se, ettei puheääniraitaa saa muutettua lennosta / kesken leffan, on loput menetetystä tähdestä.

Yllä oleva arvioni kyseisestä julkaisusta sisältää oleellisimman. Muut mahdolliset seikat voi löytää aiemmin tekemästäni Equestria Girls DVD & Blu-Ray esittelystäni, joka on siis katsaus Equestria Girls USA DVD-julkaisusta ja Blu-Ray Saksajulkaisusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *