Uusi We Love Fine vinyyliponi, Nightmare Moon, ennakkotilauksessa

We Love Fine jatkaa My Little Pony vinyyliponiensa sarjaa ja nyt on ennakkotilattavana vinyyliponi Nightmare Moon. Ensimmäiset 1 500 tilausta saavat myös kaupanpäälle limited edition Celestia & Luna -aiheisen kolikon (sisäinen rahojenkeräilijäni on sitä mieltä, että kyseessä on enemmänkin mitali kuin kolikko, sillä tällä “kolikolla” ei ole nimellisarvoa, eikä se käy missään laillisena maksuvälineenä). Figuurin hinta on $28 + toimituskulut $15,35 (toimituskulut Suomeen yhdelle hahmolle). Figuurin mitat ovat: 5,5″  (14 cm) korkea ja 4,5″ (11,50 cm) leveä. Figuurin alustava postitusaika on lokakuun loppupuolella.

Nighmare Moon -vinyyliponin tilaussivu

wlf_nm_6wlf_nm_1

wlf_nm_2wlf_nm_3

wlf_nm_4 wlf_nm_5

wlf_nm_7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *