Funko SDCC 2014 Exclusive vinyyliponit

Toukokuussa Funko julkaisi perinteisen SDCC exclusive tuotteidensa vihjelistansa ja tällä kertaa sieltä löytyi kaksi tuotetta, joiden heti oletettiin olevan poneja.

48. This acrobatic Vinyl Figure had a dark makeover!
49. This famous DJ also had a dark makeover!

Funko on tässä viime viikkojen ajan julkistanut SDCC exclusive tuotteitaan ja tänään julkistetut tuotteet paljastavat, että kyseiset vihejeet todellakin viittasivat poneihin ja kyseiset ponit ovat Spitfire ja DJ Pon-3. Funko on jo tietysti normiversiot näistä julkaissut, joten SDCC exclusive versioiden on erottava jollain tavalla niitä ja kuten vihjeistäkin voi päätellä on molemmat figuurit väritykseltään mustia. Käytännössä nämä figuurit ovat siis Funko Mystery Minis DJ Pon-3 ja Spitfire normaalikokoisina. Painos-/valmistusmäärät eivät ole tiedossa, mutta ainakin viime vuotiset SDCC exclusive vinyyliponit olivat hyvin saatavilla, joten toivottavasti ovat nämäkin.

Funko_exc_dj Funko_exc_spitfire

funko_sdcc_exc_ponies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *