Metallisia Funko POP! eksklusiivihahmoja

Toywiz.com tarjoaa metallivärityksellisiä eksklusiiviversioita Funkon tulevista POP! Vinyylihahmoista Twilight Sparkle, Pinkie Pie ja Rainbow Dash, joista Rainbow Dash on toteutettu yhteistyössä Gemini Collectiblesin kanssa. Hahmot ovat ennakkotilattavissa Toywiz.com-sivustolla. Toywiz toimittaa tuotteita myös Suomeen, mutta toimituskulut luultavasti ovat minimissäänkin jotain  $30-40 -luokkaa.

Henkilökohtaisesti en aio näitä ostaa/tilata, vaikka ne ihan hienoilta näyttävätkin, koska minulla on jo perusversiot tilattuna ja koska tarvitsen rahat, jotka näihin muuten menisivät, ostaakseni perusversiot Hot Topic eksklusiiveista POP! vinyylihahmoista Dj Pon-3, Derpy ja Dr. Whooves. Jos he tarjoaisivat myös metallista Fluttershytä, silloin en ehkä voisi vastustaa kiusausta.

funko_metalli_dashie

funko_metalli_pinkie

funko_metalli_twilight

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *