Funko vinyyliponisarja 3 elokuun alussa (Hot Topic)

Hot Topic kertoo Facebook sivullaan, että seuraava Funko vinyyliponisarja (ei pidä sekoittaa Funkon POP! vinyylisarjaan), joka sisältää hahmot Pinkie Pie ja Lyra, on näillä näkymin saamansa julkaisun pienestä viivästyksestä johtuen elokuun alun tienoilla. He kertovat myös, että hahmojen ennakkotilaus heidän verkkokaupassaan alkaa muutaman viikon sisällä. Nämä hahmot, kuten aiempien sarjojen hahmot ovat aluksi Hot Topic eksklusiiveja ja saatavilla yleisimmen luultavasti loppuvuodesta 2013.

Ellei ennakkotilauksia myydä nopeasti loppuun, taidan odottaa että ennakkotilaan molemmat vinyyli-Pinkien ja -Lyran, sekä Hot Topic eksklusiivit POP! vinyyliponit Derpy, DJ Pon-3 ja Dr. Whooves yhtäaikaa, jottei toimituslut per hahmo ole niin kamalat. Tosin ihme, etteivät eksklusiivit POP! vinyylit ole jo ennakkotilattavissa, jos ne ilmestyvät samaan aikaan muiden POP! vinyylien kanssa heinäkuun puolenvälin jälkeen.

funko_vinyls_s3_260613

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *