Equestria Girls nukkejen myyntiversiokuvat

Jokin aika sitten esittelimme teille kuvan Equestria Girls nukkejen prototyypeistä . Nyt, kiitos Amazon.com -verkkokaupan, olemme saaneet kuvat Equestria Girls -nukkejen myyntiversioista. Nämä nuket eivät löydy Amazon.com:n varsinaisessa haussa / sisäisessä hakukoneessa, mutta Amazonin sisällä on tiettyjä (aivan julkisia) osioita, jota kautta nämä kuvat sitten saatiin kerättyä. Näillä nukeilla ei ole vielä hintatietoja Amazonissa ja niiden tilaksi on merkitty “Currently unavailable” eli ei saatavissa/ostettavissa. Nukkejen hinnoista tiedämme tosin hieman, sillä Entertainment Earth -verkkokauppa listaa hinnat mane 6 -nukeille. Nukkejen perusversioiden (Twilight Sparkle, Rarity, Applejack, Pinkie Pie) hinnat ovat siinä hieman alle $20 (EA hinta $16,99) ja deluxe-versiot (Fluttershy, Rainbow Dash) reilut $20 (EA hinta $25,99). Vaikka Entertainment Earth -sivuston hinnat ehkä yleisesti ottaen ovatkin hieman enemmän kuin normaalit vähittäismyyntihinnat, ovat nämä hinnat kuitenkin hyvin suuntaa-antavia. Itseäni lähinnä hirvittää se, että jos nämä Suomen markkinoille joskus ilmestyvät hinnat voivat olla jotain todella kauheaa, kun yleisesti Suomihinnat verrattuna USA-hintoihin on, että hinnoista muutetaan valuuttamerkki dollareista euroiksi ja lisätään siihen hintaa vielä muutamia euroja.

Erona perus- ja deluxeversioilla on, että deluxe versioiden mukana tulee enemmän kamaa ja lisäksi deluxe-versiot ovat artikuloidumpia (=enemmän liikkuvia niveliä). Perus- ja deluxe-versioiden kanssa julkaisun on saamassa myös ainakin yksi tuplapakkaus (Sunset Shimmer & Twilight Sparkle). Tuplahahmopakkaukselle ei ole vielä tiedossa minkäänlaista hintatietoa, mutta oma veikkaukseni on, että USA-markkinoilla hinta lähentelee $30:a.

Nukkejen Amazon.com -tuotelinkit (Affiliate-linkit):
* Twilight Sparkle
* Pinkie Pie
* Rarity
* Applejack
* Fluttershy
* Rainbow Dash
* Sunset Shimmer & Twilight -tuplapakkaus

 

Päivitys 18.6.2013:

Saksalainen Fashion Doll World raportoi, että perushahmojen hinnat olisivat 19,99 €, “Awesome Hair” versiot 24,99 €, tanssiaisasuversiot 24,99 € ja tuplapakkaukset, joissa mukana ponin “ihmisversio” ja poniversio 29,99 €. Tässä ei toki ole kaikkien nukke-/tuoteluokkien hinnat, mutta niiden pitäisi antaa hieman lisäkäsitystä siitä millaisia hintoja voidaan Equestria Girls -nukeilta täällä Euroopassa odottaa. Samainen Fashion Doll World raportoi myös, että nuket ovat n. 20-25cm korkeita.

 

eg_twilight_sparkle     eg_twilight_sparkle_pakkaus

eg_pinkie_pie      eg_pinkie_pie_pakkaus

 

eg_rarity      eg_rarity_pakkaus

 

eg_applejack      eg_applejack_pakkaus

 

eg_fluttershy    eg_fluttershy_pakkaus

 

eg_rainbowdash eg_rainbowdash_pakkaus

 

eg_twilight_sparkle_sunset_shimmer eg_twilight_sparkle_sunset_shimmer_pakkaus

 

eg_rainbowdash_awesomehair     eg_rainbowdash_pakkaus_awesomehair

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *