Ensimmäinen kuva tulevista Equestria Girls nukeista?

Eräällä venäläisellä kauppasivustolta löytyy alla oleva kuva Equestria Girls -nukeista. Se onko tämä kuva aito vai ei, siitä ei vielä ole tällä hetkellä tietoa, mutta jos kuva osoittautuu aidoksi, on tämä ensimmäinen kuva tulevista Equestria Girls -nukeista.

PS.
Ainoa EG nukke, josta olen kiinnostunut (välittämättä kuvan aitoudesta) on “Fluttershy”.

Päivitys 28.5.:

Saamiemme tietojen mukaan, kuva on aito, mutta kuvassa näkyvät nuket ovat prototyyppiversiota ja lopullisten tuotantoversioiden naamat ja vaatetus ovat erilaiset, lisäksi hahmojen siivet ja korvat jäävät pois. Tämän uuden tiedon valossa olen toiveikas, että Fluttershy-näyttää tuotantoversiona paremmalta ja jäämme odottelemaan kuvia niistä tuotantoversionukeista.

EG_nuket

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *