McDonald’s Happy Mel poneja Huutonetistä

Pari viikkoa sitten Huutonetistä ostamani McDonald’s Happy Meal ponit saapuivat tänään. Mane 6 porukasta puuttuu Pinkie Pie, mutta se ei haittaa koska ostin nämä vain ja ainoastaan saadakseni Fluttershyn kokoelmaani, mutta koska McDonald’s Flutershyta en kovin usein ole Huutonetissä nähnyt saatavilla, joten tartuin tilaisuuteen ja ostin tällaisen 5 hahmon lajitelman sen saadakseni. Kuten kuvastakin näkyy, niin nämä ponit ovat tällaisia minifiguuriponien ja kammattavien ponien hybridejä kammattavine häntineen sekä minifiguureja hieman isokokoisempina, mutta ollen alle perusharjattavien koon. Ulkoiselta olemukseltaan nämä hahmot näyttävät halvoilta, eikä kovin vakuuttavilta tai vaikuttavilta, mutta kyllä ne tuossa kokoelman lisänä menevät kuitenkin.

 

mcdonalds_ponit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *