Coins of Harmony – Fluttershy

Tuossa jokin aika sitten kerroin teille Coins of Harmony -Kickstarter projektista, johon itsekin laitoin hieman omaa rahaa ja joka joutui Hasbron hampaisiin tekijänoikeudellisista syistä. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, koska projekti oli jo saanut rahoituksensa ennen tuota Hasbron väliintuloa, niin projektin vetäjä pystyi viemään sen loppuun asti (tilaamaan kolikot rahapajalta ja postittamaan valmiit kolikot projektiin osallistuneille) ja nyt tänään Fluttershy-“kolikkoni” sitten saapui postitse (ihmeen nopeasti Yhdysvalloista saapui, koska projektin vetäjältä tuli vasta viikko sitten viesti, että hän on kolikot itselleen saanut ja hän niitä alkaa postittelemaan).

fluttercoin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *