Coins of Harmony – Hasbron hampaissa

Jotkut teistä ehkä tiesivät Coins of Harmony Kickstarter-projektista, jossa tavoitteena oli tuottaa 6 “keräilykolikko”, joissa toisella puolella on yhden päähahmon kuva ja toisella hahmon söpöysmerkki (kuvia voi käydä katsomassa projektin luojan DA profiilista http://zanbatoux.deviantart.com/). Tämä projekti päättyi onnistuneesti viikko sitten ja sai kerättyä tarvittavan rahoituksen. Itse olin yksi noista projektin takaajista ja siksi tätä postausta pääasiassa kirjoitan. Juuri hetki sitten sain sähköpostitiedotteen Kickstarterilta, että projekti on nyt saanut virallisen tekijänoikeusloukkaus ilmoituksen Hasbrolta. Alla oleva on suora kopio projektin Kickstarter-sivulta.

DMCA Notice

 

Coins of Harmony – Six Collectible Pony Coins [Submitted by Hasbro, Inc. and Hasbro Studios LLC (“Hasbro”)]

Date: Apr 15, 2013

Sender

Hasbro, Inc. and Hasbro Studios LLC (“Hasbro”)

Sent via email

Recipient
Kickstarter, Inc.
155 Rivington St.
New York, NY 10002
USA

Re: Coins of Harmony – Six Collectible Pony Coins

Description of copyrighted material: Hasbro, Inc. and Hasbro Studios LLC (“Hasbro”), which own the copyrights and trademarks for the MY LITTLE PONY® (commonly referred to as “MLP”) line of toy ponies, and the FRIENDSHIP IS MAGIC® animated television series. Hasbro’s copyrights and trademarks also include the pony character images and names such as RAINBOW DASH®, PINKIE PIE®, TWILIGHT SPARKLE®, RARITY®, FLUTTERSHY®, and APPLEJACK® as well as their corresponding “Cutie Marks,” or the unique symbols located on the ponies’ haunches which identify each pony (for example, the RAINBOW DASH character’s “Cutie Mark” is a rainbow lightning bolt emerging from a cloud).

Description of infringing material: “ZanbatouX” has just closed a Kickstarter project to fund production of an unauthorized set of six collectible coins featuring MY LITTLE PONY pony characters on one side and their corresponding Cutie Marks on the other:

http://www.kickstarter.com/projects/1531785408/coins-of-harmony-six-collectible-pony-coins

Toivon vaan, että koska projekti ehti jo saada rahoituksen ja takaamani summakin on jo minulta veloitettu, saan sen mistä olen maksanutkin (yksi kappale Fluttershy-“kolikoita”).

PS.

jos joku ihmettelee miksi olen kirjoittanut “kolikko” sanat lainausmerkkeihin, se johtuu siitä, että henkilökohtaisesti “kolikot”, jotka eivät ole käypää maksuvaluuttaa missään päin maailmaa, eivät ole oikeita “kolikoita” silmissäni, vaan enemmänkin mitaleja. Joo kyllä olen yhdessä vaiheessa harrastanut myös kolikoiden keräilyä.

Päivitys:

Sain sähköpostia projektin luojalta, että kaikki on menossa alkuperäisen suunnitelman ja aikataulun mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *