Hinnat nousee

Tämän postauksen ja siihen liittyvän kuvan tarkoitus on havainnollistaa hintojen nousua. Noin vuosi sitten, kun olin juuri löytänyt sisäisen bronini, näitä (kuvassa esiintyviä) 4-hahmo pakkauksia oli saatavilla aikalailla joka paikassa, mutta silloin hinta oli 7 euroa (paikasta riippuen yleensä 7-8 euroa). Voitte varmaan ymmärtää hämmastykseni, kun tänään käydessäni paikallisessa Prismassa, huomaan näiden 4-hahmopakkausten tulleen takaisin, mutta noin tuplahintaisena. Tämä hinnan nousu on mielestäni aivan älytön. Tietysti jollain tasolla ajateltuna, siinä on jotain logiikkaa, kun 3-hahmoa sisältävät minihahmosetit maksavat n. 12 euroa, niin tokihan 4-hahmopakkauksesta voi ottaa n. 15 euroa. Tietysti tuossa logiikassa on se virhe, että siinä missä 3-hahmo minisetit sisältävät ainakin sen yhden ennestään uuden hahmon, jonka tuotantokustannukset Hasbron pitää kattaa, niin nämä 4-hahmopakkuksen hahmoista Hasbro on taatusti omansa pois saanut. Tietysti kuka se raharohmu tässä tapauksessa hankintaketjussa on, joka nostaa tuon hinnan noin korkealle, sitä en tiedä.

 

DSC00113

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *