22 AprHinnat nousee

Tämän postauksen ja siihen liittyvän kuvan tarkoitus on havainnollistaa hintojen nousua. Noin vuosi sitten, kun olin juuri löytänyt sisäisen bronini, näitä (kuvassa esiintyviä) 4-hahmo pakkauksia oli saatavilla aikalailla joka paikassa, mutta silloin hinta oli 7 euroa (paikasta riippuen yleensä 7-8 euroa). Voitte varmaan ymmärtää hämmastykseni, kun tänään käydessäni paikallisessa Prismassa, huomaan näiden 4-hahmopakkausten tulleen takaisin, mutta noin tuplahintaisena. Tämä hinnan nousu on mielestäni aivan älytön. Tietysti jollain tasolla ajateltuna, siinä on jotain logiikkaa, kun 3-hahmoa sisältävät minihahmosetit maksavat n. 12 euroa, niin tokihan 4-hahmopakkauksesta voi ottaa n. 15 euroa. Tietysti tuossa logiikassa on se virhe, että siinä missä 3-hahmo minisetit sisältävät ainakin sen yhden ennestään uuden hahmon, jonka tuotantokustannukset Hasbron pitää kattaa, niin nämä 4-hahmopakkuksen hahmoista Hasbro on taatusti omansa pois saanut. Tietysti kuka se raharohmu tässä tapauksessa hankintaketjussa on, joka nostaa tuon hinnan noin korkealle, sitä en tiedä.

 

DSC00113

Jätä kommentti