My Little Pony: Friendship is Magic #6 ja My Little Pony: Micro-Series #3 – Rarity

My Little Pony Friendship is Magic -sarjakuvalehtisarjan 6. osan  julkaisupäivä on tänään. Kuten aiempien numeroiden kohdalla, myös tämän ostin digiversiona Comixologystä. Lehden digiversion, kuin myös printtiversion hinta on $3,99. Tämä numero on toinen osa 4 lehteä käsittävästä tarinasta, joten jos et ole vielä numeroa 5 lukenut kannattaa se tehdä ensin, ostamalla se Comixologystä hintaan $2,99 (Linkki).

     

 

Tänään on myös My Little Pony: Micro-Series -sarjakuvalehtisarjan 3. osan  julkaisupäivä. Tässä numerossa päätähtenä seikkailee Rarity. Itse ostin tämän digiversiona Comixologystä. Lehden digiversion, kuin myös printtiversion hinta on $3,99.

     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *