Bronies – The Unreleased Tapes Indiegogo -projekti

Bronies -dokumenttiryhmä yrittää  saada rahoitusta kasaan, julkaistakseen osan siitä ylimääräisestä materiaalista, jota ei saatu sisällytettyä alkuperäiseen Bronies-dokumenttiin. Rahoitus yritetään saada kasaan Indiegogo -projektin avulla. Projektin tavoite on saada kasaan $15 000 kesäkuun 2. päivään mennessä (11:59pm PDT). Rahoituksella on tarkoitus kattaa kuluja, jotka syntyvät mm. editoinnista, promootiosta, filmifestivaaleille osallistumisesta.

20130419121032-Mane_three

Mane Three – Professor de Lancie Pony, Taralicious Pony & Fausticorn.
Kuva: Bronies – The Unreleased Tapes Indiegogo -projekti

Projektin promovideo:

 

Lisää projektista voi lukea sen Indiegogo-sivulta.

 

Lisäys 8.5.2013:

Tuin tänään projektia $10:lla (alin palkintorappunen). Projekti on jo saavuttanut $15 000 tavoitteensa (oma tukeni nosti summan $18 803:iin), joten kaikki lahjoitukset tällä hetkellä ovat vain plussaa projektille.

brony_indie_pledge

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *