Equestria Girls: Rainbow Rocks Finnkinon teattereihin 14.11.2014

Postausta päivitetty viimeksi 9.11.2014

91oUUIp5TlL._SL1500_

Selatessani netin ihmeellistä maailmaa, ihan sattumalta törmäsin tällaiseen tietoon, että Equestria Girls: Rainbow Rocks -animaatioleffa (dubattu versio) on tulossa Finnkinon teattereihin alkaen 14.11.2014. Leffan levittäjä toimii VLMedia Oy, joka toimii myös MLP:FiM DVD-julkaisujen levittäjänä Suomessa.

TV-ensi-ilta tällä animaatioleffalla on 30.11. Nelonen Nappula -maksukanavalla.

Alla juonikuvaus Finnkinon sivuilta:

Suomeksi puhuttu versio.

Twilight ja Spike palaavat Canterlot High:in auttamaan ihmisystäviään uudessa seikkailussa. Koululla järjestetään kykykilpailu, jossa Rainbow Dashin, Applejackin, Pinkie Pien, Rarityn ja Fluttershyn uusi bändi The Rainboomsin esiintyy. Yllättäen koululle saapuu uusi tyttöbändi The Dazzlings, joka uhoaa muuttavansa ystävällisen musiikkikilpailun bändien väliseksi taisteluksi.

Jännitys tiivistyy kun Sunset Shimmer huomaa ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. Mitä The Dazzlingsit salaavat ja ehtiikö Prinsessa Twilight auttamaan ystäviään musikaalisella taialla, kun vaakalaudalla on koko koulun kohtalo?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *