My Little Pony -animaatioleffa tulossa 2017

Tänään tuli julkisuuteen Varietyn uutisoimana, että Hasbro on näyttänyt vihreää valoa uudelle My Little Pony -animaatioleffalle. Paljoa tästä ei vielä tiedetä, sen lisäksi, että se on tulossa vuonna 2017 ja sen käsikirjoittajana toimii Joe Ballarini ja nyken sarjan ohjaksissa tällä hetkellä toimiva Megan McCarthy toimii tuottajana yhdessä Hasbron kanssa. Leffan julkaisu on ajoitettu vuodelle 2017 ja toisin kuin Equestria Girls -leffojen kohdalla, jotka ovat suoraan kotivideolle julkaisuja, tämän on tarkoitus päästä kunnon teatterilevitykseen. Tämän enempää projektista ei vielä tiedetä, mutta Megan McCarthyn tämän päiväisen twiitin perusteella, se mitä luultavimmin liittyy nykyiseen Friendship is Magic -sarjaan.

Kolme vuotta on pitkä aika odottaa ja jo nyt spekulaatiota leffan suhteen on laidasta laitaan. Oma “ennustukseni” leffaan liittyen on, että se toimii nykyisen sarjan lopullisena finaalina eli sarja saisi vielä 2-3 kautta ja sitten leffa olisi viimeinen piste iin päälle, joka saattaa tarinan kunnolla päätökseen.

Kuva on aivan random-kuvankaappaus sarjasta, koska en artikkelia halunnut jättää ilman kuvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *