Equestria Girls: Rainbow Rocks DVD-julkaisun ensimmäinen julkaisuerä viallinen

91oUUIp5TlL._SL1500_

Tänään on Equestria Girls: Rainbow Rocks DVD:n (Yhdysvaltajulkaisu) julkaispäivä ja Shout! Factory ilmoitti Facebook -sivullaan, että tähän ensimmäiseen tänään julkaistavaan erään on lipsahtanut pieni virhe, jonka vuoksi leffan kappaleet 5 ja 6 toistuvat väärässä/käänteisessä järjestyksessä, jos elokuvan katselun aloittaa päävalikon “Play”-valinnalla. Aloitettaessa katselu kappalevalikon kautta (esim. kappaleesta 1) tätä virhettä wi pitäisi esiintyä. Shout! Factory lupaa korvata tämän vian viallisen version ostajille lähettämällä heille korjatun version DVDstä (huom! tämä tapahdu automaattisesti), mutta vielä on auki koskeeko tämä vain Pohjois-Amerikassa asuvia (Yhdysvallat & Kanada) vai koko maailmaa. Viimeksi kun heillä lipsahti poniDVDhen virhe “The Friendship Express” julkaisussa, silloin Pohjois-Amerikan ulkopuoliset asiakkaat olivat korvausprosessin ulkopuolella. Tämä vika koskee vain DVD-versiota, ei Blu-Ray- tai digikopioversiota (tosin BR-versioon kuuluvat DVD-versiot ovat viallisia).

There is an error with the My Little Pony Equestria Girls Rainbow Rocks DVDs that affects all DVD product initially shipped and on store shelves beginning 10/28/14 in the U.S. and Canada. The error causes chapters 5 and 6 to play in reverse when the DVD is played from the main menu ‘Play’ listing. Customers who navigate to the chapters menu and begin playback from the first chapter do not experience the same error and will see the story sequenced as it was meant to be seen. The Blu-rays and the digital copies for sale or included in the Combo pack are not affected, but the DVD inside the Combo pack will also have the outlined error.

This is a very unfortunate error and we are deeply sorry for any inconvenience it may cause. If you have purchased a DVD with the error, please visit http://bit.ly/1tdBGZE. Shout! Factory will be shipping replacement DVDs directly to customers, and replacement product to stores, as soon as possible.

Tuossa tiedotteessa mainittu linkki vie sivulle/lomakkeelle, jolla voi Shout! Factoryltä pyytää korvaavaa kappaletta viallisen tialle ja vaikka lomakkeella runsaasti maavalintoja onkin, se ei välttämättä tarkoita, että tälläkään kertaa Pohjois-Amaerikan ulkopuolella asuvat olisivat yhtään onnekkaampia tälläkään kertaa.

Päivitys 29.10.2014

Ilmeisesti korvaavat kappaleet ovat Pohjois-Amerikkalaisten yksinoikeus. Taas jää suomipoika vaan nuolemaan näppejään. Onneksi vika ei ole sellainen, että DVD olisi aivan täysin katselukelvoton, mutta silti.

MLPEQRRDVDSFvast

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *