Funko Mystery Minis sarja 2

Funko ei ole vielä virallisesti julkistanut asiaa, mutta näyttäisi siltä, että My Little Pony Mystery Minis sarja 2 olisi tulossa, jossain vaiheessa (luultavasti myöhemmin tänä vuonna). Alla oleva kuva, jonka alkuperästä ei ole tietoa, alkoi muutama tunti sitten kiertää netissä. Myöskään kuvan aitoudesta ei näin ollen ole varmuutta, mutta uskoisin sen olevan aito, mikä puolestaan tarkoittaisi sitä, että erittäin suurella todennäköidyydellä lähitulevaisuudessa Funko julkaisisi normikokoisen vinyyli Discord figuurin. Mutta ennen kuin voimme varmistaa kuvan aitouden ei kannata iloita liiaksi.

Tämä kakkossarja näyttäisi sisältävän (jos kuva on aito): 10 figuuria – 7 mustaa ja kolme normivärityksistä. Mustat figut olisivat: Discord, Trixie, Twilight Sparkle, Big MacIntosh, Rarity, Daring Do ja Applejack. Värilliset variantit olisivat hahmoista Discord, Trixie ja Twilight Sparkle. Millä suhteella figut on pakattu, selviää kun Funko tekee virallisen julkistuksen. Silloin selviää myös mahdolliset Hot Topic variantit (ellei nämä ole juuri niitä).

Päivitys:

Kuva on ilmeisesti peräisin erään japanilaisen verkkokaupan (Toysapiens) sivustolta. Uskoisin linkitetyn sivuston olevan turvallinen, mutta en voi taata sitä, joten ko. linkin avaaminen tapahtuu sitten klikkaajan omalla vastuulla.

Samalta sivulta käy myös ilmi, kun käyttää webbiselaimen kääntäjää, että yhdessä tuollaisessa isossa myymälälootassa on 12 boksia ja yhden lootan sisältämien hahmojen pakkaussuhteet ovat:

* Twilight Sparkle [1/12]
* Twilight Sparkle (normaalivärityksinen) [1/12]
* Apple Jack [1/12]
* Rarity [1/12 ]
* Big Macintosh [2/12]
* Darling Do [1/12]
* Trixie [1/12]
* Trixie (normaalivärityksinen) [1/12]
* Discord [2/12]
* Discord (normaalivärityksinen) [1/12]

Päivitys 26.6.2014

Funko virallisesti julkisti tämän sarjan. Sen Yhdysvaltajulkaisu on elokuussa.

mystery_minis_mlp_s2

Funko_mm_ponies_s2

Funko_mm_ponies_s2_2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *