Kaksi uutta Shout Factory -DVD julkaisua tulossa

Kaksi uutta Shout Factory My Little Pony DVD-julkaisua on julkistettu. Ensimmäinen julkistuksista on DVD-setti, joka sisältää kaikki alkuperäisen My Little Pony (a.k.a My little Pony and Friends) sarjan jaksot, jotka on ympätty neljälle DVD:lle. Tämän julkaisupäivä on 30. syyskuuta 2014. Tämä setti on Yhdysvalta / Region 1 julkaisu. DVD-setti on ennakkotilattavissa Amazon.com:ssa (affiliate-linkki).

Toinen julkistetuista julkaisuista on “Spooktacular Pony Tales” – Halloween aiheinen teemaDVD. Tämä DVD sisältää kuusi joten kuten Halloweeniin soveltuvaa MLP:FiM jaksoa. Julkaisupäivä tällä DVD:llä on 9. syyskuuta ja myös tämä on Yhdysvalta / Region 1 julkaisu. DVD:n sisältämät jaksot ovat:  Boast Busters, Stare Master, Luna Eclipsed, Sleepless in Ponyville, Castle Mane-ia ja Bats! DVD on ennakkotilattavissa Amazon.com:ssa (affiliate-linkki).

classic pony DVD halloween_MLP_set2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *