Prototyyppikuvat Funko vinyyliponeista Rarity ja Daring Do

Jälleen kerran kiitos Funko-forumin käyttäjän ShoMeNodderin, olemme saaneet nähtäväksemme kuvat Funko vinyyliponien Rarity ja Daring Do prototyypeistä. Vielä ei ole tietoa muodostavatko nämä seuraavan tulevan vinyyliponisarjan (numeroltaan 8), milloin ne julkaistaan tai julkaistaanko ne yhdessä vai erillään, mutta ainakin ne ovat tulossa. Daring Do on viimeaikoina saanut aika paljon rakkautta. On ollut minihahmosetti, jakso sarjassa, esiintyminen sarjakuvissa, kirjasetti ja nyt Funko vinyyliponi. Ja Rarityn myötä saamme sitten viimeisinkin pääkuusikon hahmon kokoelmiimme.

Kuvat näet hieman isompana klikkaamalla niitä.

funko_proto_rarity_daring_do_1 funko_proto_rarity_daring_do_2

Funko_prototype_daring_do

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *