Omat hahmoni muiden silmin #1

Se on hyvin tiedetty seikka, että omat taiteelliset lahjani ovat lähes olemattomat ja syy siihen esim. miksi käytän runsaasti erilaisia Pony Creator -sovelluksia. Olen ollut kuitenkin aina halukas näkemään omia hahmojani erilaisilla tyyleillä toteutettuina/tehtyinä.

Omat hahmoni muiden silmin on postaussarja, jossa haluan esitellä muiden omista hahmoistani tekemiä versioita, olipa sitten kyse teetetyistä maksullisista  tai taiteilijan ilmaiseksi tekemistä kuvista.

Tässä ensimmäisessä postauksessa oleva kuva on tuorein tapaus ja siinä on kuvattuna Tender Mane (oma hahmoni, oikealla) ja erään toisen kotimaisen ponittajan hahmo (vasemmalla). Kuvan on tehnyt Kiratin -nimimerkillä kulkeva taiteellisesti lahjakas suomalainen ponittaja.

10176223_647416065307045_1525365161_n

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *