Equestria Girls Pohjoismaa DVD-julkaisu tulossa

CDon.fi:n, sekä muutamien muiden Pohjoismaalaisten sivustojen listausten perusteella Equestria Girlsin Pohjoismainen DVD-julkaisu olisi tulossa 16.4.2014. DVD:n lisäksi osa sivustoista listaa myös Blu-Ray-julkaisun, joten oletettavasti myös se on tulossa vaikkei CDon (tai muutkaan Suomalaiset sivustot) sitä ainakaan vielä listaa ollenkaan. Julkaisijana on Clear Vision, joten on oletettavaa, että julkaisu suurimpien markettien hyllyihin ilmaantuu julkaisunsa jälkeen. Toisaalta koska julkaisijana on Clear Vision, eilen raportoimiimme ongelmiin liittyen pitää vain toivoa, että tämä julkaisu oikeasti näkee päivänvalon.

Henkilökohtaisesti, jos Blu-Ray julkaistaan ja se sisältää molemmat Suomidubin -ja tekstitykset, sekä Englantitekstit ja ääniraidan, päätyy se omaan ostoskoriini ja sitä kautta DVD-hyllyyni.

my_little_pony_-_equstria_girls_movie-26667838-frntl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *