Mystinen/tuntematon Clear Vision ponidvd

Etsiessäni lisätietoa Equestria Girls -pohjoismaajulkaisusta, törmäsin DVD-julkaisuun nimeltä Adventure in Equestria. Sen olivat muutamat pohjoismaiset nettikaupat listanneet, mutta nimen lisäksi ei siitä oikeastaan muita tietoja löytynyt. Pienellä etsinnällä siitä löytyi kansikuva (kaksi eri versiota), mutta nekin ainoastaan Googlen hakubottien ansiosta, sillä sivut mistä kuvat olivat, oli poistettu. Ainoa tieto, joka parilla sivulla oli mainittu, oli sen kesto 60 minuuttia (eli siis luultavasti kolmen jakson DVD-julkaisu) ja julkaisualue 2.

Kuvien (tai toisen kuvan) perusteella kyseessä on Clear Vision -julkaisu, koska Clear Vision -logo on näkyvillä. Nyt kysymys kuuluukin, onko tämä julkaisu tuleva Clear Vision julkaisu (osa sivuista listasi sen tulevaksi loppukesästä) vai julkaisu, jonka olisi pitänyt saada julkaisu, mutta ei Clear Visionin taloudellisten ongelmien vuoksi tapahtunutkaa/tapahdukaan (osa sivuista listasi sen julkaisupäiväksi 26.3. ja osa sivuista, jotka siihen ovat viitanneet on kokonaan poistettu)?

5021123154611 2363089

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *