Amazon Exclusive POP! Vinyylihahmo 3-pack – tilannepäivitys #2 (a.k.a loppu hyvin, kaikki hyvin)

funko_pop_metallic_amazon_pakkaus

Yhdysvaltain ulkopuolisten fanien ja keräilijöiden innostusta hankkia tämä setti on pahasti varjostanut fakta, että Amazonin järjestelmässä oleva tuotteen virheellinen paino (20 lb = n. 9 kg) ja siitä koituvat karmean korkeat toimituskulut (katso aiempi postaus aiheesta). Henkilökohtaisesti oletin, että tämä asia korjaantuisi itsestään kun tuote julkaistaan, kuten kävin vastaavanlaisen Funko POP! TMNT hahmosetin kanssa, mutta julkaisun koitettua, ei käynytkään niin. Tästä nokkiinsa ottaneena allekirjoittanut lähetti Amazon.com:lle seuraavanlaisen viestin/palautteen (joka piti lähettää proxyä käyttäen, koska ko. ajankohtana Amazonissa oli bugi, joka esti palautelomakkeen käytön Yhdysvaltojen ulkopuolisilla IP-osoitteilla):

Other info:Incorrect Shipping Weight on Product Details
Comments:I was thinking about ordering a product (ASIN: B00FQAI4HK), when I noticed on a checkout that shipping costs a way more than they should have been for the said product, even if it would have been an international order. After taking a look at the product details, I noticed it said shipping weight 20 pounds, which it can’t be (I’m pretty sure about it). So, I guess my reason for sending this message is to ask you to check it out and correct the error from the said product details.

Ja tähän viestiin tuli pian tällainen vastaus:

Hello

I understand your concern about the high shipping cost and incorrect shipping weight listed for Funko POP Glitter My Little Pony Vinyl Figure, 3-Piece.

To correct this and to also assure you that this issue will be taken cared of properly, I’ve forwarded your message to the appropriate department for additional information and they should soon be able to provide us with an update.

Although it may take a bit more time than usual, I realize that asking you to wait would be inconvenient, but in a situation like this, it is very important for us that we provide you with accurate and expedient resolution. Rest assured that I will send a response to you as soon as we receive an update.

Your patience and understanding is highly appreciated in this matter. We hope to see you again soon.

Best regards,
Sharlyne B.

Tässä vaiheessa jäin sitten toivekkaana odottamaan, milloin muutos tapahtuisi (molemmat yllä olevat viestinnät tapahtuivat  17.12.2013). Odotin viikon jos toisenkin ja vuoden vaihduttua aloin jo luopua toivosta, ajatellen, että palautteeni oli mennyt mappiin ö (tai ehkä mappiin z, sillä Yhdysvaltojen aakkosto ei tunne mekkiä “ö”), mutten kuitenkaan täysin luovuttanut. Tässä vaiheessa kannattanee kertoa, että saatuani vastauksen viestiini Amazonilta 17.12., kävin päivittäin vähintään kaksi kertaa tarkastamassa, onko tieto korjaantunut ja näin jatkui kunnes viime lauantaina (vaikka sen perjantain tarkastuskerraksi numero kaksi laskenkin) viimein oli tieto muuttunut ja tuotteen paino oli laskenut 20 lb:stä 1,3 lb:hen (kävin myös tarkastamassa, että myös Amazonin ostoskori tunnistaa muutoksen ja tunnistihan se).

Tänään saapui sitten sähköpostiini myös viesti Amazonilta asiaan liittyen:

Hello,

Regarding your inquiry about the Funko POP Glitter My Little Pony Vinyl Figure.

I checked our website and confirm that the shipping weight of the item is now 1.3 pounds.

Thanks for letting us know about the error in the detail page for Funko POP Glitter My Little Pony Vinyl Figure. We use many sources to build our website information, and we really appreciate knowing about any errors which find their way into our catalog. I’ll notify our catalog team about this and will ask them to correct the error.

If you still want the item, please place an order for the item. I’ve provided that current listing of the item below:

http://www.amazon.com/dp/B00FQAI4HK

Thank you for your patience and understanding about this matter. We look forward to seeing you again soon.

Best regards,
Jenilyn G.

Joten nyt tämä asia on loppuunkäsitelty ja lopulta tuotteelle saatiin Amazonin järjestelmiin oikea paino, ettei Yhdysvaltojen ulkopuolisten fanien tarvitse itseään maksaa kipeäksi, tämän tuotteen vuoksi (vaikka voihan hinta silti joillekin liian suolainen olla). Ja kun se mahdollisesti joitain teistä kiinnostaa, niin yhdelle setille hinnaksi Suomeen tilattuna tulee $43,82 (edullisemmalla toimitusvaihtoehdolla).

Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *