Amazon Exclusive POP! Vinyylihahmo 3-pack – Tilannepäivitys

Lupasin kertoa, jos Amazon Exclusive POP! Vinyylihahmo 3-packin Suomeen saatavuudessa ilmenee muutoksia, no nyt toimitus olisi Suomeenkin mahdollista. Ongelmana on vain se, että tuotteen painoksi Amazon.com:ssa on edelleen merkitty 20 lb (n. 9 kiloa) ja ongelman tästä tekee sen, että molemmat toimitusmuodot joita voi käyttää Amazonista lelutuotteiden toimittamiseen perustuvat tuotteen/lähetyksen painoon. Tällä hetkellä tilanne on siis se, että tuotteen voi tilata Suomeen, mutta yhden pakkauksen hinnaksi tulisi joko $158.45 tai $216.73. Toistaiseksi tilanne on hitusen parempi, muttei hyvä edelleenkään.

pony_3-pack_shippping_1_2

pony_3-pack_shippping_2_2

 

Päivitys 21.11.2013:

Tilanteeseen ei varsinaisesti ole tullut mitään uutta, mutta vastaavanlainen Funko GitD TMNT setti, joka oli samalla tavoin merkittynä n. 9 kg painoiseksi, on nyt julkaisunsa myötä korjattu oikeaan painoonsa n. 500 g, joten on mahdollista, että kun tämän setin julkaisu koittaa 13.12.2013, niin se saattaa myös sitten näyttää oikeaa painoa tälle setille ja laskea toimituskulut oikean painon mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *