Equestria Girls DVD/Blu-Ray Saksajulkaisu (Edel Kids)

Ensimmäinen eurooppalainen Equestria Girls -kotivideojulkaisu on aivan nurkan takana, kun Saksan MLP:FiM kotivideojulkaisija Edel Kids julkaisee Equestria Girlsin DVD:llä ja Blu-Rayllä tammikuun 31. 2014. Julkaisuista ei ole vielä paljonkaan tiedossa ja sivustokohtaisesti tietojen määrä ja sisältö jopa vaihtelevat, mutta ainakin näiden kahden alla linkitetyn sivun tiedot ovat varsin rohkaisevat. Se onko niiden tiedot oikein vai ei, se selviää ajan myöstä. Molempien linkkien tiedot ovat Blu-Ray versioihin liittyvät, mutta pitäisi pääosin koskea myös DVD-julkaisuja, mikäli tiedot ovat oikein alunperinkään.

http://www.bluray-disc.de/blu-ray-filme/my-little-pony-equestria-girls-blu-ray-disc

http://www.dvd-forum.at/medium-details/79725-bluray-my-little-pony-equestria-girls

Se mikä yllä olevien sivustojen tiedoissa on rohkaisevaa, on että ne listaavat julkaisuille Englanninkielisen ääniraidan mukanaolon (tärkein tekijä itselleni), 1080p kuvan (Ensimmäisen kauden BR oli 1080i) ja 5.1 äänet molemmille ääniraidoille (kausi 1:n BR:llä Englanninkielinen raita oli vain 2.0). Jos englanninkielinen raita näissä todella on mukana, silloin Blu-Ray julkaisu päätyy hankintalistalleni välittömästi (kun tieto siitä on tullut julki). Kaksi muuta mainitsemaani seikkaa olisivat vain kuorrutuksena kakun päällä. Kaisu 1:n julkaisu oli oletettavasti aluekoodivapaa, tosin olen kuullut tähän liittyen muunlaista, mutta tälle on listattu aluekoodiksi B. Tässä tapauksessa se ei oikeastaan haittaisi yhtään sillä alue A:lla Blu-Ray on jo julkaistu ja alue B sisältää muun maailman suurinta osaa Aasiasta lukuun ottamatta. Okei, ehkä olisi hyvä jos alue C saisi myös oman julkaisunsa, mutta niillä alueilla piratisti yleisesti rehottaa aikalailla muutenkin. DVD onkin sitten jo julkaistu alueilla 1 ja 4, ja tämä kattaisi ainakin toistaiseksi alueen 2, vaikka veikkaan, että kansallisia/lokalisoituja versioita tullaan esim alueella 2 näkemään useampiakin paikallisten dubbausten takia.

Päivitys 28.1.2014

Blu-Ray ja DVD ovat tilattavissa Amazon.de -sivustolla ja Edel Recordsin sivustolla olevien tietojen mukaan sisältää myös englanninkieliset äänet.

Blu-Ray (Affiliate-linkki):
 http://www.amazon.de/gp/product/B00H4L3HAS/ref=as_li_tf_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B00H4L3HAS&linkCode=as2&tag=ikimetsanta01-21

DVD (Affiliate-linkki):
http://www.amazon.de/gp/product/B00H4L3EBK/ref=as_li_tf_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B00H4L3EBK&linkCode=as2&tag=ikimetsanta01-21

Itselläni Blu-Ray on jo ennakkotilattuna.

saksa_eg_br     saksa_eg_dvd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.