Funko Mystery Minis Hot Topic variantit

Artikkelia päivitetty 13.12.2013

Tässä viime yön aikana (kun unettomuus iski jälleen) on selvinnyt, että Funkon Mystery Minis -sarja 1:ssä on olemassa myös 1/24 suhteella pakattuja Hot Topic variantteja eli jokainen variantti löytyy jokaisesta Hot Topicissa myytävästä 24 laatikon pakkauksesta. Jep, Hot Topicin pakkaukset ovat 24 kappaleen ei kahdentoista kuten peruspakkaukset. Hot Topic variantit ovat normaalivärityksellisiä (eivät siis mustia tai pimeässä hohtavasta materiaalista) eli käytännössä kutistettuja versioita Funkon normaaleista vinyyliponeista. Näitä Hot Topic variantteja on viidestä hahmosta, jotka ovat Dr. Hooves, Pinkie Pie, Derpy, Rainbow Dash ja Dj Pon-3.

Ilmeisesti näitä Mystery Minis pakkauksia on kahta eri tyyppiä Hot Topic ja muut. Hot Topic pakkaukset ovat 24 laatikon pakkauksia ja sisältävät sisältävät mustat perusversiot hahmoista (noin tuplasti) ja kaikki viisi varianttiversiota. Ilmeisesti Hot Topic pakkaukset eivät ollenkaan sisällä pimeässä hohtavia versioita Derpystä tai Dr. Hoovesista.

Toinen pakkaustyyppi on sitten jo aiemmin raportoidun kaltainen, jossa on kymmenen mustaa hahmoa ja kaksi pimeässä hohtavaa hahmoa. Nämä peruspakkaukset (koko 12 laatikon pakkaus) sisältää yhden täyden ei Hot Topic variantteja sisältävän hahmosarjan.

mystery_mini_hottopic_pakkaus
Kuva eräästä Ebay-huutokaupasta
mystery_mini_hottopic_hahmot
Kuva peräisin MLP Arena -sivustolta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *