Lisää poniaiheisia tuotteita Funkolta

Funkolta on tulossa joukko uusia poniaiheisia tuotteita. Uutena tuoteryhmänä on tulossa osana heidän Tin Tastic -puuhasettisarjaansa Rainbow Dash ja Derpy. Tin Tastic -puuhasarjat sisältävät kaksi lyijykynää, ponitarra-arkin ja kaksi Funko POP-figuuria muistuttavaa pyyhekumia. Sisältö, joka molemmissa seteissä on identtinen, tulee Rainbow Dashia tai Derpya muistuttavassa putkilossa.

tintastic_RDtintastic_Derpy

Tin Tastic -puuhasarja lisäksi ponit tekevät debyyttinsä myös Funkon Mysteeri Minihahmosarjassa (Mystery Minis), jotka ovat sokkopakattuja minihahmoja, hieman samaan tapaan kuin Hasbron Blind Bag -minihahmot. Funkon tapauksessa hahmot eivät tule yksittäispakattuina pusseissa vaan pienissä laatikoissa. Tähän ensimmäiseen mysteeri minihahmosarjaan kuuluu 12 hahmoa: Sweetie Drops, Lyra, DJ-Pon3 (kaksi eri versiota), Octavia, Rainbow Dash, Derpy (2 eri versiota), Spitfire, Pinkie Pie, Dr. Hooves ja Fluttershy. Kaikki hahmot ovat yhtä yleisiä (tai harvinaisia), joten kaikkien hahmojen suhde sarjassa on 1:12. Kokoa hahmoilla on 2,5″.

Valitettavaa etenkin näiden minihahmojen kohdalla on, ettei näitä luultavasti tulla Suomessa näkemään, mutta tavalla tai toisella tuon Fluttershyn minä itselleni haluan (myös pimeässä hohtavat versiot DJ Pon-3:sta ja Derpystä kiinnostavat).

mystery_mini_ponies

mystery_mini_ponies2

mystery_mini_ponies3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *