Joulukalenteri – Ponijoulu, päivä 04

4

Celestian vuosi 1016, päivä 164

Tänään kävellessämme töihin, kerroin Lilylle Chocolaten ehdotuksesta. Sitten työpäivän aikana, kerroin mitä olin aiheesta lukenut ja omasta mielipiteestäni asian suhteen. Keskusteltuamme asiasta, myös Lily antoi myöntävän vastauksensa asiaan.

Saatuani Lilyltä positiivisen vastauksen Chocolaten pyyntöön, oli aika kertoa omasta loistoajatuksestani Lilylle. Tämä loistoajatus oli yksinkertaisuudessaan, että tehdäksemme joulusta täydellisen Chocolatelle, mitä jos kutsuisimme myös vanhempamme juhlimaan sitä. Jos kerran joulu on läheisyyden ja yhdessä olon juhla, tämä olisi täydellinen lisä siihen onnistuessaan. Lily suostui, enkä muunkaanlaista vastausta odottanut, sillä kuten itse, myös ei hänkään omia vanhempiaan kovin usein näe, joten tämä olisi loistava tilaisuus. Tiesimme, että tällaisen asian järjestäminen veisi aikaa, joten päätimme olla kertomatta siitä Chocolatelle ennen kuin asia olisi ehdottoman varma. Jos kertoisimme tästä hänelle, eikä se onnistuisikaan Chocolate tulisi pahoin pettymään, joten päätimme että on parempi positiivinen yllätys, kuin paha pettymys.

Kotimatkalla päätimme huomenna lähettää kutsukirjeet vanhemmillemme. Myös jouluvalmistelut voisi aloittaa, jopa ennen Chocolatelle päätöksestämme kertomista, sillä lämpöjuhlan valmistelut yleensä alkavaisivat muutenkin näihin aikoihin, joten hän ei saisi tietää suostumuksestamme tai suunnitelmistamme mitään.

 

Audioversio:

Audioversion musiikki ja äänitehosteet credits:

* Mystery Rendered – First Noel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *