Ikimetsän taikakääröjen 1-vuotisarvonta (PÄÄTTYNYT!)

Ikimetsän taikakääröt täyttää 1 vuotta 25. tammikuuta ja sen kunniaksi järjestämme pienen arvonnan, jossa palkintona on Amazon.com exclusive Funko POP! Metallic DJ Pon-3, Dr. Hooves & Derpy vinyylifiguurit 3-pack (affiliate-linkki). Arvontaan osallistutaan ja käytetään alla olevaa arvontoihin (giveaway) erikoistunutta PunchTab-sovellusta (englanninkielinen).

Osallistuminen arvontaa edellyttää vähintään olemassa olevaa sähköpostiosoitetta tai Facebook-tiliä. Arvonnan voittamisesta tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse tai yksityisviestillä Facebookissa osallistumistavasta riippuen. Arvonnan voittaja (nimi tai nimimerkki tai nimikirjaimet riippuen voittajan tahdosta) sekä paikkakunta, jonne voitto lähti, julkistetaan myös blogissa, mutta vasta kun tulos on lopullinen.

Arvonnan palkinnon arvo, sisältäen toimituskulut voittajalle (siis toimitus voittajan kotimaiseen osoitteeseen, voittajan ei toimituskuluja tarvitse maksaa), on n. 40 euroa.

PunchTab-sovellus käyttää JavaScriptiä, joten erilaiset scriptien estolisäosat selaimessa, kuten noscript, scriptno ja addblocker voivat estää sen toiminnan. Lisäksi sovelluksen toimivuudesta mobiilissa ei ole tietoa.

Huomio! Arvonnan tarkoituksena on mainostaa blogia ja mahdollisesti tuoda tietoa blogin olemassa olosta laajemman yleisön (ponittajien keskuudessa) tietoon ja saada sille lisää seuraajia / feneja. Blogilla tässä tarkoitetaan Ikimetsän taikakääröjen koko kokonaisuutta, joka sisältää Youtube-videot, Facebook-sivun, itse tämän blogin sekä Twitterin.

 

Arvonnan säännöt:

* Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta. Osallistuminen on siis täysin maksutonta ja ilmaista (ei koske osallistumisesta aiheutuvia välillisiä kuluja kuten sähkönkäyttö tai internet-yhteysmaksut).
* Arvonta on avoin kaikille Suomessa asuville tai palkinto postitetaan vain suomalaiseen osoitteeseen, osallistujan fyysisellä olinpaikalla ei ole siis mitään merkitystä, kunhan mahdollisen arvontavoiton toimitusosoite sijaitsee Suomessa. Tämä siksi, että arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) kustantaa / maksaa postikulut voiton postittamisesta voittajalle, eikä yksinkertaisesti halua maksaa korkeita postikuluja ulkomaille.
* Osallistumisikärajaa ei ole. Jos olet tarpeeksi henkisesti kehittynyt ja osaava osallistumaan tähän arvontaan, olet tarpeeksi vanha.
* Arvontatulos on lopullinen, eikä siitä voi valittaa. Tai toki voi valittaa, mutta arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) jättää sellaiset huomiotta.
* Arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) ei ole korvausvelvollinen tai vastuussa Postin mokista, jos arvontavoitto sattuisi katoamaan matkallaan voittajalle.
* Arvonta voidaan suorittaa uudelleen ja valita uusi voittaja, mikäli edellinen voittaja ei vastaa voittoilmoitussähköpostiin 72 tunnin kuluessa. Arvonta voidaan suorittaa uusiksi myös, mikäli voittaja haluaa luopua voitostaan.
* Tietoja, kuten sähköpostiosoitteet ei luovuteta eteenpäin.

Arvontaa liittyvissä kysymyksissä, voi lähettää viestiä blogin sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy mm. tuosta oikealla olevasta sivupalkista.

 

av1

av2

av3

av5

av4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *