Funko vinyyliponisarja 6

On jo jonkin aikaa ollut tiedossa, että seuraavat vinyyliponit Funkolta ovat Twilight Sparkle (alicorn-versio) ja Trixie. Tänään lopultakin saimme nähdä, miltä nämä figuurit näyttäövät, kun Hot Topic julkaisi niista kuvan Instagram-palvelussa. Nämä hahmot tulevat ennakkotilaukseen Hot Topiciin loppuviikosta. Vielä ei ole varmaa onko nämä Hot Topic eksklusiiveja vai ei, sillä ainakin Popcultcha-sivustolla ne ovat jo olleet ennakkotilauksessa kuukauden tai pari (ilman tuotekuvia). Tosin Popcultchalla on ollut ihmeellinen tapa toisinaan saada valikoimiinsa eksklusiivituotteita, jopa ennen kuin paikat joiden eksklusiiveja ne ovat, ovat ne omiin valikoimiinsa saaneet. Trixien hattu antaa varmasti toivoa Applejack-faneille siitä, että myös Applejackillä hattunsa olisi (Funko on tosin jo vihjannut tähän suuntaan) ja huhujen mukaan Applejack julkaistaisiin vielä vuoden 2014 aikana.

Ensimmäistä kertaa läpikuultavat kimalleversiot näistä hahmoista oikeasti näyttää hienoilta tai siis sellaisilta, että ne olisi upeaa kokoelmaan saada, mutta taitaa kustannussyistä jäädä haaveeksi (henk. koht. mielipiteeni).

funko_vinyyli_sarja6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *