Muistutus! Legends of Equestria Open Server ensi viikolla

Postausta muokattu viimeksi 22.4.2014
Vanilla Sunshinen nimi kuvatekstiin korjattu.

Haluan muistuttaa kaikkia, että Legends of Equestria MMORP-pelin Open Server viikonloppu alkaa viikon kuluttua (24.1. klo 7:01). Ikimetsän taikakääröillä olisi tarkoitus tehdä siihen liittyen Live Stream, mutta se ei ole vielä täysin varmaa. Jos Live Streamia ei tule (ja ehkä vaikka tulisikin) jonkinlaista pelivideota tai vähintäänkin pelikuvia (still-kuvia) Ikimetsän taikakääröissä julkaistaan, joko Open Server viikonloppuna tai sitten myöhemmin sen jälkeen (ylivoimaisen esteen sattuessa tämä voi jäädä tapahtumatta).

Tapahtuipa Live Streamia tai ei, joka tapauksessa tarkoitukseni on OS-viikonlopun aikana peliä silloin tällöin pelailla ja alta löydät hahmoni, joita aion pelaamiseen käyttää. Joten jos jonkun näistä, luultavimmin Chocolate Surprisen, näistä pelissä bonggaat, tule moikkaamaan.

PS.
Muistuttaisin vielä, että kannattaa rekisteröityä Legends of Equestria -foorumille, ennen Open Serverin alkua, sillä silloin voi palvelimet olla liian tukossa siihen, jos aikaisemmasta kerrasta voi jotain oppia.

cs_loe
Chocolate Surprise
sn_loe
Starry Night
vs_loe
Vanilla Sunshine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *