Avataan yhdessä joulukalenteri, 20

l20_1    l20_2

l20_3    l20_4

l20_5

Luukku 20 tuo mukanaan paketin, mutta toisin kuin luukun 5 paketti, tämä ei ole lahjapaketti vaan postipaketti, eikä tämä myöskään ole kammattavakokoa vaan minifiguurikokoa. Kuten kuvista näkyy, tämä esine muistuttaa ruskeaan pakkauspaperiin käärittyä postipakettia ja sen päällä on luukusta kaksi tulleita postikortteja muistuttava osoitelappunen. Fyysisesti osoitelappu on ruskean muovinpalasen päälle liimattu tarra ja tämä ruskea postipakettia muistuttava muovinpalanen sisältään osittain ontto (kuten yllä olevista kuvista voidaan nähdä).

Hyödyllisyysaste itselleni on varmaan luokkaa, voidaan käyttää actionfiguurien kanssa, tai miksei myös ponifiguurien.

 

Luukun avausvideo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *