“Tervetuloa Ponyvilleen” DVD On-Demand

“Tervetuloa Ponyvilleen” DVD: Suomijulkaisu (ClearVision) on julkaistu ja myös SF Anytime -palvelu on otttanut sen omaan On-Demand -palveluunsa (elokuvien online vuokrauspalvelu). Kyseisessä palvelussa julkaisun jaksot 1-3 (Ystävyyden taikaa, osa 1 &2″, “Ärhäkkä aarnikotka”) löytyvät omana kokonaisuutenaan ja jaksot 4-6 omanaan (“Kuinka ollaan yökylässä”, “Tuholaisparvi”, “Ei pöllömpi juttu”). Hinta on 3 euroa / kokonaisuus ja vuokra-aika 48 tuntia siitä kun toistaminen ensikerran aloitetaan.

Nämä On-Demand-julkaisut on myös vuokrattavissa muilla sivustoilla, jotka ovat yhteistyössä SF Anytimen kanssa ja heidän palvelujaan tarjoavat. Näihin lukeutuu mm. yksi suomen suurimmista online videomyymälöistä Discshop.fi.

Markettien hyllyillä en ole vielä tätä DVD:tä nähnyt, mutta julkaisusta on vasta n. viikko, joten kyllä se sinnekin ehtii. Lisäksi henkilökohtaisesti pidän tätä On-Demand-julkaisua aivan turhana, sillä molempien kokonaisuuksien hinnalla voit ottaa Nelosen Ruutu+ palvelun kuukaudeksi käyttöön ja katsoa kaikki kolme kautta Suomidubbeina, mutta jokainen tehköön niin kuin parhaaksi näkee.

sf_poni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *