My Little Pony: Friendship is Magic #12 ja My Little Pony: Annual 2013 – Equestria Girls

My Little Pony Friendship is Magic -sarjakuvalehtisarjan 12. osan  julkaisupäivä on tänään. Kuten aiempien numeroiden kohdalla, myös tämän ostin digiversiona Comixologystä. Lehden digiversion, kuin myös printtiversion hinta on $3,99. Tämä numero on jälkimmäinen  osa 2 lehteä käsittävästä tarinasta, joten jos et ole vielä numeroa 11 lukenut, kannattaa se tehdä ensin, ostamalla lehti Comixologystä hintaan $1,99 (Linkki).

   

 

Tänään on myös Equestria Girls -teemaisen My Little Pony: Annual 2013 -sarjakuvalehden (tuplasivumäärä normaali MLP sarjiksiin verrattuna)  julkaisupäivä. Itse ostin myös tämän digiversiona Comixologystä. Lehden digiversion, kuin myös printtiversion hinta on $7,99.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *