Funko POP! Derpy, DJ Pon-3 & Dr. Hooves sekä Funko vinyl Pinkie Pie & Lyra yleiseen jakeluun

Funko julkaisi eilen tiedotteen, että Funko POP! Derpy, DJ Pon-3 ja Dr. Hooves sekä Funko vinyl Pinkie Pie ja Lyra ovat pääsemässä pian yleiseen jakeluun, kun ne tällä hetkellä Hot Topicilla on niihin yksinoikeus. Edellä mainitut Funko POP! hahmot pääsevät yleiseen jakeluun marraskuun 21. päivä ja Funko vinyl Pinkie Pien ja Lyran kohdalla päivä on 1. joulukuuta.

Kotimaiset myyjät kuten Fantasiapelit tilaavat omansa Diamond Comicsilta, joten jos he ne valikoimiinsa ottaa, on ne mahdollisesti saatavilla aikajanalla joulukuun loppu – tammikuun alku, sillä Dimondin kautta tilaaminen viivästyttää saatavuutta 3-4 viikkoa. Tämä, että he Diamondin kautta omat hankkivat eivät ole varma tieto, mutta sopii tiettyihin henkilökohtaisesti tekemiini huomioihin. Myöskään ei ole varmaa, että yksikään suomalainen taho niitä valikoimiinsa ottaisi, mutta toivossa on hyvä elää, vaikka itseltäni nämä kaikki jo löytyvätkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *