Soundtrack -julkaisut Songs of Ponyville ja Songs of Harmony julkaistu suomeksi

My Little Pony: Friendship is Magic -sarjan lauluja sisältämät soundtrack-julkaisut Songs of Ponyville (2014) ja Songs of Harmony (2015) on julkaistu suomeksi. Tämä tarkoittaa, että nyt on ensimmäistä kertaa koskaan mahdollisuus omistaa viralliset versiot näistä 20 laulusta. Alkuperäisiin englanninkielisiin julkaisuihin verrattuna, näissä julkaisuissa on pari pientä eroa. Songs of Ponyville -julkaisun alkuperäinen versio sisältää pidennetyn/täysimittaisen version sarjan tunnuslaulusta, mutta suomijulkaisu sisältää lyhyemmän jokaisen jakson alussa kuultavan version, sillä pidempää versiota ei ole koskaan dubattu.  Myös laulujen Kohtalo (Find Away) ja Pinkie järjestää juhlat (Make a Wish) suomijulkaisulla olevat versiot on lyhyemmät kuin alkuperäisellä julkaisulla). Tämän lisäksi Songs of Harmony -julkaisun alkuperäisversio sisältää lalulun, joka on mashup-version lauluista True True Friend ja Winter Wrap-Up, mutta koska tämä mash-up-versio ei ole koskaan sarjassa esiintynyt, ei sitä ole koskaan dubattu eikä se siten myös suomijulkaisulta löydy.

Julkaisut on ostettavissa digitaalisesti mm. iTunesissa ja Google Playssä.

Songs of Ponyville sisältää raidat/laulut:
* Hevosvoimaa (Hearts as Trong as Horses)
* Applen suku (Apples to the Core)
* Kristalliponien historiaa (Ballad of the Crystal Ponies)
* Kohtalo (Find a Way)
* Kuvio käskemää (What My Cutie Mark is Telling Me)
* Tosiystävä (True True Friend)
* Lato pystyyn (Raise This Barn)
* Babs Seed
* En voinut arvata (Twilight’s Failure Song)
* Pinkie järjestää juhlat (Make a Wish)
* Tunnuslaulu (Theme Song)

Songs of Harmony sisältää raidat/laulut:
* Ponimielitietty (The Perfect Stallion)
* Anteliaisuus (Generosity)
* Lepakot (Bats)
* Ihmelääke (Flim Flam Miracle Curative Tonic)
* Prinsessa (You’ll Play Your Part)
* Vesilasi (Glass of Water)
* Soi latvuksissa puiden (Music in the Treetops)
* Laulu suonissa virtaa (Find the Music in You)
* Ystävyys (Let the Rainbow Remind You)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *