* OSALLISTUMISAIKA PÄÄTTYNYT! * Ikimetsän taikakääröt kevätarvonta 2018

Päivitys 23.4.2018:
Arvonnan voittajaksi valikoitui Ella P. ja palkinto on postitettu hänelle.

Päivitetty 31.3.2018:
* Lisätty DVD-versio elokuvasta palkintoluetteloon ja päivitetty tuotepaketin kokonaisarvo vastaamaan tätä lisäystä.

Kevät on alkanut ja on koittanut Ikimetsän taikakääröjen kevätarvonnan. Välivuoden jälkeen kevätarvonta on täällä taas. Tällä kertaa arvotaan My Little Pony: Elokuva -aiheinen tuotepaketti, joka sisältää:
* My Little Pony: Elokuva (2017, Blu-Ray ja DVD, suomijulkaisu)
* Elokuvan soundtrack (CD, sisältää laulujen englanninkieliset versiot). Huomio! CD:n kansi hieman vioittunut. Tälle ei voi mitään ja CD itselleni alunperinkin tässä kunnossa saapui.
* Funko POP Tempest Shadow -figuuri

Osallistumisaika: sunnuntaihin 8.4.2018 klo 23:59:59 asti 

Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy lähettää sahköpostiviesti blogin sähköpostiosoitteeseen eurokolikko (at) eurokolikonmaailma (piste) fi (viestin otsikoksi/aiheeksi “MLP Elokuva”). Mitään varsinaista viestiä ei tarvitse kirjoittaa, jollei ihan välttämättä halua.

Palkinnon arvo on n. 62 euroa (lisäksi palkintoon sisältyy myös postitus kotimaan alueelle).

Arvonnan säännöt:

* Arvonnassa arvotaan yksi (1) tuotepaketti, joka sisältää:

– My Little Pony: Elokuva (2017, Blu-Ray ja DVD, suomijulkaisu)
– elokuvan soundtrack (CD, sisältää laulujen englanninkieliset versiot)
– Funko POP Tempest Shadow -figuuri

* Arvonnassa valitaan yksi (1) voittaja, valitsemalla satunnainen henkilö osallistuneiden joukosta.

* Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta. Osallistuminen on siis täysin maksutonta ja ilmaista (Ikimetsän taikakääröt ei vastaa osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvista välillisistä kuluista kuten sähkön käyttö tai internet-yhteysmaksut).

* Arvonta on avoin ainoastaan Suomessa asuville ja palkinto postitetaan vain suomalaiseen osoitteeseen. Toimituskulut Suomen alueella maksaa arvonnan järjestäjä.

* Osallistumisikärajaa ei ole. Jos olet tarpeeksi henkisesti kehittynyt ja osaava osallistumaan tähän arvontaan, olet tarpeeksi vanha. Mikäli olet hyvin nuori henkilö, pyydäthän kuitenkin luvan vanhemmalta tai huoltajalta kilpailuun osallistumiseen.

* Arvontatulos on lopullinen, eikä siitä voi valittaa. Tai toki voi valittaa, mutta arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) jättää sellaiset huomiotta.

* Arvonnan järjestäjä (Ikimetsän taikakääröt) ei ole korvausvelvollinen tai vastuussa Postin mokista, jos arvontavoitto sattuisi katoamaan matkallaan voittajalle. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse pakettina (seurantakoodi/lähetystunnus lähetetään voittajan sähköpostiin).

* Arvonta voidaan suorittaa uudelleen ja valita uusi voittaja, mikäli edellinen voittaja ei vastaa voittoilmoitussähköpostiin 72 tunnin kuluessa. Arvonta voidaan suorittaa uusiksi myös, mikäli voittaja haluaa luopua voitostaan.

* Tietoja, kuten sähköpostiosoitteet ei luovuteta eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *