Joulun taikaa -jaksokokoelma ja 1-3 kaudet Megabox

VLMedian sivustolta käy ilmi, että lokakuun 28. päivä julkaistaan Joulun taikaa -niminen DVD, joka sisältää viisi sekalaista jaksoa kausilta 1-4. Jaksot ovat: Lämpöjuhlan aatto (Hearth’s Warming Eve), Talven päättäjäiset (Winter Wrap-Up), Omenatarhan sukukokous (Apple Family Reunion), Pinkie Apple Pie ja Pinkien kilpailija (Pinkie Pride).

my_little_pony_-_joulun_taikaa_fi-38407753-frntl   my_little_pony_-_joulun_taikaa_fi-38407753-bckl

Vielä vahvistamattoman tiedon mukaan, kolme ensimäistä kautta sisältävä “megabox” olisi saamassa julkaisunsa marraskuun lopulla. Vahvistamatonta tässä tiedossa on varsinainen julkaisuaika, sillä kansitaide on aika suuri indikaatio, että julkaisu on tulossa.

my_little_pony_-_mega_box_12-dvd-box_fi-38407760-frntl   my_little_pony_-_mega_box_12-dvd-box_fi-38407760-bckl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *