Kuudennen kauden dubbijaksot Nelonen Nappulalla

_m4_w_friendship_is_magic_1024_640_360_1

Nelosen ohjelmaopas kertoo, että kuudennen kauden dubbijaksot alkavat maksullisella Nelonen Nappula -kanavalla maanantaina 3.10. Viikossa esitetään kaksi jaksoa ja jaksojen ensi-esityspäivät ovat maanantai sekä torstai. Maanantain jakso uusitaan tiistaina ja lauantaina, kun taas torstain jakson uusinnat ovat perjantaisin ja sunnuntaisin. Jos esitystahti pysyy samana, kestävät kuudennen kauden esitykset (ensimmäinen esityskerta) joulukuun viimeiselle viikolle. Ensimmäiset 10 jaksoa ovat tulossa 4.11. Ruutu+ palveluun ja loput sitten myöhemmin (päivä/päivät ei viela tiedossa).

Tämä on ensimmäinen kerta, kun dubatut jaksot alkavat Suomessa ennen kuin kausi on edes Yhdysvalloissa päättynyt (kauden päätös USA:ssa on 22.10.).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *