Kuudes kausi toukokuussa ja Equestria Girls 4 syksyllä

Tänä viikonloppuna on Yhdysvalloissa New York Toy Fair -tapahtuma ja siihen liittyen on Hasbro paljastanut, että kuudes tuotantokausi My Little Pony: Friendship is Magic -sarjasta alkaisi toukokuussa. Tämä tarkentaa hieman aiemmin saatua tietoa, siitä että se alkaa kevään 2016 aikana. Tarkka päivävämäärä ei ole vielä tiedossa.

Hasbro julkisti myös, että neljäs Equestria Girls -leffa Equestria Girls: Legend of Everfree on tulossa syksyllä 2016. Leffan ensi-ensiesitys tapahtuu Netflix USA:ssa ja kesällä ennen leffan julkaisua julkaistaan 10 ensimmäistä minuuttia leffasta Youtubessa (maailmanlaajuisesti).

Yllä olevat tiedot perustuvat 2016 Investor Update at Toy Fair -webcastiin, josta alla on My Little Ponya koskeva osuus audiotallenteena (Varoitus! Sisältää spoilereita!)

eg4loe

mlps6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *