My Little Pony: Friendship is Magic -sarjan kuudes tuotantokausi tänä keväänä

ponyparty

Yahoo:ssa julkaistu uutisartikkeli paljastaa, että MLP:FiM -sarjan kuudes tuotantokausi alkaa (USA:ssa) tänä (2016) keväänä. Tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä tiedossa.

Season 6 of My Little Pony: Friendship Is Magic will premiere on Discovery Family this spring.

Lähde

Huomio!
Lähdelinkin takaa löytyvä artikkeli sisältää spoilereita (ulkonäkö, rotu, sukupuoli, nimi) Shining Armorin ja Cadancen vauvaan liittyen, joten älkää missään nimessä klikatko linkkiä, jos ette halua spoilaantua!

 

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kauden alku keväällä on sekä hyvä, että huono juttu. Hyvä se on siinä mielessä, ettei odotusaika ole liian pitkä, mutta huonoa siinä on se, että viime kauden tapaan saamme varmaan useampia lyhyitä ja hieman pidempiä esitystaukoja jaksojen välillä. Lisäksi kauden päättymisen ja ponileffan väliin jää kokonainen vuosi ilman uutta ponisisältöä (ellei Hasbro / Discovery Family vedä hatusta täydellistä yllätystä ja julkaise hypoteettisen seitsemännen kauden alkuvuonna 2017).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *