Equestria Girls 3 ensi syksynä?

Vielä vahvistamattoman (ei virallisten tahojen vielä julkistama) tiedon mukaan seuraava Equestria Girls -leffa saisi ensi-iltansa ensi syksynä (elokuussa). Tämä ei tietenkän mikään suuri yllätys ole, sillä Rainbow Rocksin jälkeen uuden leffan tulemisesta ei paljon jäänyt epäilyksiä (lopputekstien jälkeinen kohtaus). Tämä tieto on peräisin London Toy Fair -tapahtumasta välikäsien kautta (http://ukofequestria.co.uk/threads/toy-fair-2015-what-did-we-see-beware-potential-eg3-spoilers.15433/).

Leffan kannalta oleellisimman voit lukea alta (teksti on “piilotettu” koska se sisältää mahdollisesti spoilereita ja sen saa näkyviin “mustaamalla”

Now, the controversy. Equestria Girls is coming back with its third movie in August (again, according to our guide). EQ3 is set around the Friendship Games (that’s the title, by the way) where the Wonderbolts are to face off against the Shadow Colts. The two teams will take each other on in a series of sporting events (including hockey, apparently!) in the name of… well, friendship, I guess. 

Leffan mahdollisen logon (tulevan leffan nimineen) voi nähdä täällä:
http://www.kendrahsmith.com/canal-toys/1o5z26r1nc45lghxyf0q2293iwiplh

Leffan virallinen julkistus tapahtunee helmikuun  alussa (9.2.) Hasbron sijoittajille tarkoitetussa konferenssipuhelussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *