Pahikset valtaavat ponisarjakuvat huhtikuussa

Huhtikuussa ei normaalista poiketen ilmesty normaaleja ponisarjakuvia (pääsarja ja Friends Forever -sarja), mutta niiden tilalla julkaistaan My Little Pony: Fiendship is Magic -minisarja. Tässä minisarjassa julkaistaan viisi numeroa, joista jokainen keskittyy yhteen MLP:FiM -maailman pahikseen. Sarjan numerot julkaistaan viikottain, huhtikuun jokaisena keskiviikkona (1., 8., 15., 22., 29.), joten normaalin kahden ponisarjisnumeron sijaan saadaankin viisi numeroa. Pahikset, jotka sarjassa valokeilaan pääsevät ovat (julkaisujärjestyksessä): Sombra, Tirek, seireenit, Nightmare Moon sekä Chrysalis.

Seuraavien linkkien takaa löytyy hieman lisätietoa minisarjan numeroista, kuten rivinmittaiset juonikuvaukset:

* Sombra
* Tirek
* seireenit
* Nightmare Moon
* Chrysalis

       

    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *